• Koment: Marrëveshja me Iranin jo me çdo çmim!
  Duket se SHBA po bëjnë gjithçka të mundshme, për të mos lejuar që të dështojnë negociatat bërthamore me Iranin. Por me një marrëveshje të çfarëdo ...
 • Greqia: shtet pa struktura
  Shtet pa struktura: tek autoritetet tatimore, qytetarët grekë nuk kanë asnjë besim. Dyqanet dhe sipërmarrjet nuk paguajnë tatime. Një lloj anarkie civile, vlerëson ekxperti Heinz-Jürgen ...
 • Bismarcku, 'kancelari i hekurt' i Gjermanisë
  Këtë ditë përkujtohet 200 vjetori i lindjes së Otto von Bismarkut. Çfarë trashëgimie ka lënë pas kancelari i parë, të cilët gjermanët e nderojnë edhe ...
 • Haga i kërkon Shesheljit të kthehet në burg
  Tribunali për Krimet e Luftës në Hagë ka kërkuar kthimin e ultranacionalistit serb Vojisllav Sheshelj, që u lirua me kusht për t’u kuruar nga kanceri ...
 • Vijat e kuqe të zotit Cipras
  Kryeministri grej Aleksis Cipras vazhdon përpjekjet për të evituar falimentimin e vendit. Deri tani ai nuk ka ndonjë marrëveshje me Bashkimin Evropian. Veç kësaj i ...
Back to Top