Serbia, Hungaria, Austria e Gjermania: Bashkë për ndalimin e migrimit

Policia e Serbisë, Hungarisë, Austrisë dhe Gjermanisë kanë arritur sot një marrëveshje në Beograd për bashkëpunim më të madh kur është fjala për ndalimin e emigrantëve ilegalë.

Leave a Response

Back to Top