Bajrami: Pushteti po thotë se nga Kosova po ikin votues të opozitës

Në emisionin “Puls” të KTV-së u zhvillua debat i ashpër mes pozitës dhe opozitës. Në debat, edhe anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane, nuk u pajtuan se janë plotësuar kriteret për liberalizim as për projektligjin për përgjime elektronike e as për koalicionin qeverisës.

Leave a Response

Back to Top